New World Fitness

GroupX Schedule

Join in one of our many GroupX Fitness Classes today!

July 2nd – September 1st,  2019

 

TimeMONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
6:30 AMSPIN
50 min
Kimberly
8:30 AMCARDIO
KICK START
45 min
Joey
SPIN
50 min
Sarah
CHAIR YOGA
45 min
Pat
CARDIO CIRCUIT
30 Min
Jennifer
CORE
30 Min
Jennifer
9:00 AM9:15 AM
ZUMBA XPRESS
30 min
Katherine
WAKE UP & SHAKE UP
45 Min
Elsie
9:30 AM
ZUMBA
45 min
Katherine
MUSCLE UP
45 min
Jennifer
BUTTS & GUTTS
45 min
Jennifer
9:15 AM
SPIN XPRESS
30 min
Haley
10:00 AMYOGA
55 min
Mary
10:30 AM
CHAIR YOGA
55 min
Pat
10:30 AM
*(please note
time change)
YOGA
55 Min
Pat
CARDIO
KICK START
45 min
Joey
YOGA
55 min
Jennifer
BODY BLAST
45 min
Haley
5:15 PMHIIT
45 min
Melvina
5:30 PMYOGA
55 min
Kim B
YOGA
55 min
Terry (Cond. Room)

SPIN
50 min
Haley
6:00 PMSPIN
50 min
Haley
KICKBOXING
55 min
Matthew
KICKBOXING
55 min
Matthew
6:30 PMPOWERSCULPT
45 min
Melvina
6:15 PM
HIIT
45 min
Melvina
7:00 PMGROUP ACTIVE
55 min
Kate
7:15PM
BUTTS & GUTTS
45 min
Haley
Group Active
55 min
Kate
GROUP ACTIVE
55 min
Kate
8:00 PM

Let's get moving